Selätä sokerikoukku

Eroon makeanhimosta -verkkokurssi

_MG_9269.jpg
 

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistalle, niin kuulet uusista kursseista ensimmäisten joukossa

 
Huolehdit kurssilaisista todella hyvin – – paras verkkokurssi missä olen ollut.
— Kurssipalaute syyskuu 2015
 

Tunnetko olevasi sokerikoukussa, josta et pääse irti omin avuin?

Tunnetko, ettei itsekurisi millään riitä herkuista irti pysymiseen ja repsahdat aina uudelleen?  

Etkö tiedä miten syödä jotta tukisit terveyttäsi ja jaksamistasi?

Haluaisitko virkeän ja energisen fiiliksen ja eroon tunnesyömisestä?

hanski istuu

Heipsis ystävä, olen Hanski, hyvinvointi- ja ravintovalmentajasi. Päivätyössäni autan eritoten naisia voimaharjoittelun ja paremman jaksamisen saloihin. Lisäksi luennoin hyvinvoinnin osa-alueista yrityksissä ja yhteisöissä.

Missioni on auttaa sinua voimaan paremmin omissa nahoissasi.

Jos olet jo kauan kamppaillut loputtoman sokerinhimon kanssa ja haluat oppia elämäntavat, joilla sinä hallitset herkuttelua eikä herkuttelu sinua, olet hyvä kandidaatti Eroon makeanhimosta -verkkovalmennukseen.

Valmennus kestää 6 viikkoa. Kuuden viikon aikana opettelet tärkeimmät makeanhimoa helpottavat elämäntavat. Opit oikeasta ravinnosta, unesta ja levosta ja opit ymmärtämään paremmin stressiä.

Tämä valmennus ei ole sokeriton dieetti eikä sokerilakko. Uskon, että olet jo yrittänyt niitä aiemmin? Tässä valmennuksessa emme rajoita, rääkkää tai riistä, vaan opettelemme tapoja kestävään muutokseen, joita voit jatkaa valmennuksen jälkeenkin.

Kuvittele miltä tuntuisi olla energinen ja jaksaa paremmin työpäivän jälkeenkin?

 
 

Jos tunnistat itsesi seuraavista, tämä valmennus on sinulle:

 • Aloitat usein herkku- tai sokerilakkoja
 • Herkut hallitsevat ajatuksiasi
 • Olet epäonnistut useita kertoja karkkilakossa ja huomannut ettei on/off-asenne toimikaan
 • Et ole varma mitä syödä ja miten paljon
 • Et ymmärrä miksi et pääse eroon sokerista
 • Tunnesyöt
 • Sokerin lisäksi rasvaiset ja suolaiset herkut houkuttavat
 • Olet väsynyt etkä jaksa vapaa-ajallasi tehdä asioita joita haluaisit
 • Olet kiinnostunut parantamaan ravitsemustasi, lepäämään ja hallitsemaan stressiä paremmin
 • Olet väsynyt ja liikkumaan lähteminen on hankalaa
 • Kärsit aivosumusta
 • Tunnet ettet ravintoasioissa erota olennaista epäolennaisesta ja terveellisesti syöminen tuntuu hankalalta ja aikaa vievältä

Makeanhimon hallintaan ei tarvita jatkuvaa itsekuria jos opettelet oikeat elämäntavat. Tavoista tulee automaatioita, joita toteutat arjessasi rennosti ja sen kummemmin ajattelematta. Kun elät näin, et tunne tarvetta sokerilakoille tai pikadieeteille. Vapautat energiaa elämäsi elämiseen ja sinulle merkityksellisten asioiden tekemiseen. Miltä kuulostaa?

Haluan valmennukseen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita muuttamaan elämäntapojaan pysyvästi ja ovat motivoituneita tekemään muutoksia. Valmennus ei ole laihdutuskuuri, vaan perusta sellaiselle elämälle, jossa jaksat kiinnittää huomiota syömisiisi, jaksat liikkua ja pitää itsestäsi huolta.

 
Olen ollut tyytyväinen ja saanut makeanhimon hallintaan ja jopa paino on lähtenyt laskuun. Materiaalit on olleet loistavia ja ainakin minulle on avautunut paremmin ymmärrys mistä makeanhimo johtuu (tai voi johtua). En voi muuta kuin kiittää ja ehdottomasti suositella kurssia kaikille, jotka tarvitsevat apua makeanhimon hallintaan!
— Kurssipalaute lokakuu 2016
 
 

Valmennuksen mukana saat:

 • Käytännönläheiset valmennustehtävät joka viikko
 • Kauppalistan, joka helpottaa ruokaostosten tekemistä
 • Reseptivihkon, josta voit valmistaa helppoja ja herkullisia ruokia koko perheelle
 • Ruokailun esimerkkipäiviä, josta saat ideoita omaan ruokarytmiisi
 • Valmentajan tuet ja vinkit koko valmennusajalle ja kaiken asiantuntemukseni käyttöösi
 • Facebook-ryhmän, jossa voit jakaa ajatuksiasi, kysyä kysymyksiä ja saada vertaistukea muista kurssilaisista
 • Pääset kuuntelemaan Facebook-ryhmän livelähetyksiä, jossa kerron lisävinkkejä ravinnosta ja resepteistä ja muista toivomistanne aiheista
 • Helpon kurssiohjelmiston, jossa materiaalit ovat käytettävissäsi miltä tahansa laitteelta koko kurssin ajan
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 7 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 
Hanskin reseptit ovat todella hyviä, kiitos niistä! Kerrassaan herkullisia ruokia!
— Kurssipalaute syyskuu 2015
 
 

Käsittelemme seuraavia teemoja:

 • Miten syödä rennosti ilman jatkuvaa kaloreiden laskemista ja ruokavaa’an käyttöä
 • Opit rennompaa asennetta ruokailuun. Hyvin syöminen ei oikeasti ole niin vaikeaa!
 • Miten paljon sinun täytyisi syödä jotta jaksat paremmin ja tuet terveyttä
 • Mitä ruoka-aineita olisi hyvä syödä
 • Kuinka herkuttelet fiksummin
 • Miten uni ja palautuminen vaikuttavat makeanhimoosi ja miten nukkua paremmin
 • Kuinka hyödynnät stressinhallintatekniikoita sokerikoukun selättämisessä
 • Miten helpotat tunnesyömistä
 
Todella antoisa kurssi – – todella paljon asiaa ja omaksuttavaa!
— Kurssipalaute syyskuu 2015
 
 

Valmennuksen tuen avulla viet asioita käytäntöön omassa elämässäsi. Kaikki saamasi vinkit ovat hiottu vuosien valmennustyön aikana ja ne kaikki toimivat käytännössä. Sinun tarvitsee huolehtia vain siitä, että olet sitoutunut toteuttamaan ne.

Tässä valmennuksessa keskityt tärkeimpiin makeanhimon taltuttamiseen tarvittaviin elämäntapoihin. Valmennuksessa käytettyihin resepteihin löydät ainekset tavallisesta ruokakaupasta ja tavoitteenani on että pystyt sovittamaan valmennuksen opit omaan ja perheesi arkeen. Kurssilla et saa ruokavaliota, vaan opettelemme tapoja, joita voit heti noudattaa nyt ja aina.

 
Makeanhimo ei hallitse elämääni enää kuten aiemmin. Aikaisemmin keskityin töiden jälkeen miettimään mitä makeaa söisin: Fazerin chilisuklaakakkua, mustikkapiirakkaa vai korvapuustin. Syömällä enemmän terveellistä ruokaa edellä mainitut eivät kuulu päivittäiseen ruokavaliooni. En hallitse syömistäni tahdonvoimalla vaan luotan että kehoni kertoo kun on syöty tarpeeksi.
— Kurssipalaute lokakuu 2016
 
 

Saan kurssin alkaessa usein kysymyksiä kurssistani

Vastaan tässä yleisimpiin.

Tuleeko kurssista minulle muita kuluja?

Maksat 49,90 € eikä sinulle tule muita pakollisia kuluja. Suosittelen valmennuksessa mm. kirjoja ja muutamaa ravintolisää, joiden hankkiminen on täysin vapaaehtoista. Lisähankinnat eivät ole välttämättömiä eikä kurssilla pärjäämistä ole rakennettu niiden varaan.

Onko kurssilla tyytyväisyystakuu?

Kyllä! Saat 7 päivän tyytyväisyystakuun. Mikäli et halua jatkaa kurssilla ensimmäisen viikon jälkeen, palautan rahasi tilillesi.

Voiko kurssin ohjeita noudattaa, jos olen gluteenittomalla/maidottomalla/kasvisruokavaliolla?

Voi noudattaa. Annan kurssilla yleisiä ohjeita ja esimerkkejä ruokavalion koostamiseen ja pystyt koostamaan omaan elämääsi ja arvoihisi sopivaa syömistä. Reseptivihkon ohjeet ovat gluteenittomia ja suurimmalta osin maidottomia juuri tätä silmällä pitäen.

Saako kurssilla ruokavaliota?

Ei, sillä kokemukseni mukaan tiukat ruokavaliot eivät toimi pitkällä aikavälillä. Sen sijaan opettelemme fiksuja syömisen tapoja, joista on sinulle enemmän hyötyä pitkässä juoksussa. Ruokapäiväkirjan täyttö on kurssilla tehtävänä, vaikkakaan en suosittele kaloreiden laskemista pitkäjänteisesti.

Voinko osallistua vaikka minulla on pähkinäallergia?

Kyllä voit, pähkinät eivät ole reseptiikassa mitenkään suuressa roolissa. Kurssilla opit ymmärtämään mitä rasvanlähteitä voit käyttää pähkinöiden sijasta. Lisäksi annan mielelläni lisäneuvoja ruoka-aineiden korvaamiseen kysyttäessä. 

Voinko maksaa kurssin liikunta-, kulttuuri-, tai hyvinvointiseteleillä?

Valitettavasti se ei ole mahdollista. Voit maksaa verkkopankissa tai useimmilla pankki- ja luottokorteilla.

Voinko osallistua kurssille vaikka en ole Facebookissa?

Voit, ymmärrän, että kaikki eivät halua olla Facebookissa ja mielestäni se on itse asiassa aika siistiä. :) Kurssimateriaalit tukevat itsenäistä tekemistä ja siirrän kaikki Facebookissa tekemäni livelähetykset jälkikäteen katsottaviksi Campwire-kurssiohjelmistoon. Ainoa mistä jäät paitsi on muiden kurssilaisten kanssa keskustelu. Jos se sopii sinulle, tervetuloa mukaan!

 
...sain paljon irti kurssista. Valikoin ruokani ajatuksella ja syön hitaammin kuin ennen, ja nautin siitä mitä syön:-)
— Kurssipalaute lokakuu 2016
 

Valmennuksen hinta on 49,90 € eli 1,20 € per päivä hyvinvointisi parantamiseen! Mieti paljonko olet käyttänyt aikana rahaa sokeriin ja herkkuihin joita itse asiassa et olisi halunnut syödä?

Nähdään valmennuksessa!

Toivottaa valmentajasi Hanski <3

 
 

Valmentajastasi

Hanski istuu ilman vesileimaa

Tiedän miltä sinusta tuntuu. Olen entinen suuri sokerin ja makean ystävä ja aikanani tehnyt täsmälleen samat muutokset, jotka sinä tulet oppimaan tämän kurssin aikana.

Oma elämätapamuutospyöräni lähti käyntiin vuonna 2011. Kärsin unettomuudesta, kamppailin itsetunto-ongelmien kanssa ja syömiseni oli rajoittavaa ja syyllistävää. Viikonloppuisin kaaduin karkkipussiin. Ylipaino ei koskaan ollut ongelmani, sen sijaan elämäntapani veivät jaksamiseni ja ajoivat minut loppuun. Söin liian vähän, liikuin liikaa ja menetin kykyni nukkua. Samalla sokeri houkutti ja podin aina sen syömistä huonoa omaatuntoa, söinpä paljon tai vain ihan vähäsen. Ehkä tunnistat tästä ajattelun oravanpyörästä myös itsesi?

Nykyään pidän syömistäni terveenä ja normaalina. Syön hyvin ja laadukasta ruokaa välillä hyvällä omalla tunnolla herkutellen. Sokeri ei ole minulle demoni enkä varsinaisesti välttele sitä. Se ei kuulu päivittäiseen elämääni, mutta voin nauttia siitä silloin tällöin. Suurta herkkuani ovat turkinpippurit ja jäätelö. :)

Oma syömiseni ja suhteeni sokeriin ei muuttunut yön yli. Ensin muutin syömääni ruokaa ja lisäsin lepoa ja sen jälkeen muuttui pikkuhiljaa pollani sisäinen maailma. Rajoittaminen ja itseni ruoskiminen jäivät ja aloin olla sinut itseni kanssa.

Tätä samaa toivon myös sinulle ja tiedän että se on mahdollista. Olen nähnyt sen satojen naisvalmennettavieni kanssa viimeisen viiden vuoden aikana.

Olen valmentanut vuodesta 2012 lähtien ja nähnyt miten naiset kamppailevat jatkuvan makeanhimon kanssa. Sokerinhimo on seurausta elämäntavoista ja epäoptimaalisista ruokailutottuksista. Ja ne ovat korjattavissa.

Dieettiajattelu, liian vähäinen syöminen. stressi ja laaduton lepo torppaavat hyvin alkaneet karkkilakot repsahduksiin ja itseinhoon. Entäs jos nyt tekisimmekin toisin?