Opi arvostamaan unta!

Nuku paremmin -verkkokurssi

Katso ote kurssimateriaalista. Videolla Hanski kertoo mistä kurssissa on kyse ja kenelle se sopii.

Kurssi antoi hyviä ja tarpeeseen tulevia ohjeita nukkumisen parantamiseen sekä motivoi myös toteuttamaan niitä käytännössä – – suosittelen ehdottomasti kaikille uniongelmaisille!
— Kurssipalaute marraskuu 2015

Tunnetko itsesi uupuneeksi? Tuntuuko usein siltä, että vaikka nukkuisit tarpeeksi, et siltikään ole pirteä? Onko aamulla vaikea herätä ja kone lähtee käyntiin vasta usean kahvikupillisen jälkeen? Heräiletkö öisin? Heräätkö ennenaikaisesti etkä saa enää unta? Kärsitkö nukahtamisvaikeuksista?

Tarvitsemme noin 8 tuntia laadukasta unta yössä. Tiesitkö, että jo muutama huonosti nukuttu yö johtaa tarkkaavaisuuden heikentymiseen, huonontaa merkittävästi muistiamme sekä päätöksentekokykyämme ja vaikeuttaa uuden tiedon omaksumista? Nukkumattomuus myös lihottaa, sekoittaa hormonitoimintamme ja saa meidät nautinnonhaluisiksi ruoan suhteen. Mieli tekee enemmän sokeria ja muuta epäterveellistä.

Nuku paremmin on 4 viikon pituinen verkkokurssi, jonka aikana opit arvostamaan unta ja nukkumaan hyvin. Kurssilla paneudutaan syvällisesti hyvän ja palauttavan unen osatekijöihin. Kurssilla opit miksi riittävä uni on elintärkeää ja mitä unen aikana oikeastaan tapahtuu. Lisäksi harjoittelet laadukasta unta tukevat elämäntavat. 

Uni on hyvinvointimme yksi tärkeimmistä kulmakivistä halusitpa sitten virkeämmän fiiliksen, laihtua, olla luovempi ja tehokkaampi työssäsi tai jaksaa paremmin kiireisessä arjessa.

Kurssin hintaan sisältyy:

  • Pääsy valmennusohjelmistoon, jota voit käyttää helposti miltä tahansa laitteelta
  • Kahdesti viikossa ilmestyvät kurssimateriaalit, jotka voit lukea omaan tahtiisi
  • Facebook-ryhmän, jossa voit keskustella ja jakaa kokemuksiasi muiden osallistujien kanssa.
  • Kysymys-vastaus-session Hanna-Kaisan kanssa, jossa Hanski vastaa osallistujia askarruttaviin kysymyksiin

Kurssin aikana tulemme läpikäymään laadukasta unta tukevan unihygienian perusteet. Lisäksi kartoitamme sinun elämäsi stressikuormaa ja saat keinoja ja tapoja hallita untasi häiritsevää stressiä. Käymme läpi myös unta tukevaa ravintoa ja lisäravinteita. 

Olisiko nyt vihdoin aika laittaa uniasiat lopullisesti kuntoon ja löytää hyvän nukkumisen taito?

HUOM: Verkkokurssi ei sisällä henkilökohtaista valmennusta. Yksilövalmennustarpeissa ja lisätiedoissa kehotan ottamaan yhteyttä hanski@hannakaisaraninen.com.

Jos kärsit vakavasta ja pitkään jatkuneesta kroonisesta unettomuudesta ja/tai käytät unilääkkeitä, hakeuduthan kurssin yhteydessä tai kurssia edeltävästi lääkärin hoitoon.

Kiinnostuitko kurssista?

Liity sähköpostilistalle, niin saat ensimmäisenä tiedon ilmoittautumisen alkamisesta.