Kesäiset terveiset ja detoksin päätös

Tervetuloa uusille sivuilleni :). Täältä voi jatkossa seurata blogiani ja hyvinvointiin keskittyvän Paleoradio-podcastini kuukausittain päivittyviä jaksoja. 

Viimeinen vuosi on ollut elämäni hulluin ja mahtavin ja olen keskittynyt täysillä tärkeissä hetkissä elämiseen. Olen vähentänyt huimasti ruutuaikaa ja tehnyt välillä totaalisen digital detoxin poistumalla aika ajoin kokonaan mm. sosiaalisesta mediasta. Myös blogin kirjoittaminen on jäänyt, vaikka hommasta nautinkin. Huomaan nyt hurjan selvästi miten herkkä olen kaikelle mediasaasteelle ja miten paljon parempi oloni on ilman jatkuvaa erilaisten feedien selaamista. Some-detox aiheutti alkuun aivan selvät henkiset vieroitusoireet ja illuusion siitä, että jää koko ajan paitsi jostakin tärkeästä. 

On ollut mahtavaa kuulla ystävien ajatukset ja elämäntapahtumat kasvotusten ja huomata pysyvänsä tärkeimpien ihmisten elämästä kartalla ihan samalla tavalla. Muu turha höpöhöpö on karsiutunut pois ja huomioenergiani kohdistuu nykyään muihin minulle tärkeämpiin asioihin. On ollut aivan älytöntä, että aiemmin on monesti käynyt niin, että illalla tiskit jäävät tiskaamatta, kirjat lukematta ja meditaatioharjoitus tekemättä koska olen juuttunut instagramiin tai facebookiin :D. Tähän olen hakenut tietoista muutosta ja olenkin tosi ylpeä itsestäni siinä, että olen onnistunut.

Kysymys on omalla kohdallani ollut somen liikakäytöstä ja harjoittelenkin totaalikieltäytymisen jälkeen paraikaa paluuta kohtuukäyttöön :). Siitä olkoot tämä blogi yksi harjoittelukappale. Tarve omien ajatusten jakamiseen blogini seuraajille on ollut koko ajan läsnä, mutta en kokenut Bloggerin vanhaa alustaa enää omakseni. 

Nyt kuitenkin lyhyestä virsi kaunis. Hylkään läppärin ja lähden metikköön samoilemaan. Palataan pian!