Ihan pihalla

Perusviikonloppu ja treenejä pihalla. 

Menestyksekkään treeniviikon viimeinen treeni tuli tehtyä sunnuntaina leuanvetojen ja sprinttien muodossa. Oli oikein poikkeuksellisen upeita treenejä männäviikolla. Uusia enkkoja tein ainakin kyykkändeerauksessa ja kelkantyönnössä.

Olen sanonut tämän ennenkin, mutta Centerin henki kyllä siivittää aina parempiin suorituksiin. Tulee tehtyä huipputreenejä kun on niin hauskaa! Viime viikollakaan en kertaakaan treenannut yksin vaan aina jonkun tiimiläisen läsnäollessa. Perjantaina meillä olikin taas treenit lähes koko tiimin voimin! Joni hälytettiin heti ottamaan kuvaa tästä historiallisuudesta. Ps. Heikki, tiiän et tykkäät kuitenkin, ilmeestä huolimatta. :D

Myös uudet treenikengät siivittivät parempiin tuloksiin. Jos haluaa hyvät barefootit, joissa on myös todella hyvin pitoa pohjissa (mm. kelkantyönnössä must-juttu) suosittelen Merrellin Pace Glove 3:a. 

No mutta, siis tämän päivän hulinoihin. Leikkikentällä 3x7 avustettuja leukoja neutraalilla otteella, 3 minuutin tauoilla. Tämän jälkeen sprinttejä 5x20 s, 20 sekunnin tauoilla.  

Leukojen lämmittelynä vähän kuminauhajumppapumppaa Centerillä pöllityllä eikun lainatulla kuminauhalla. Sitten muutama negatiivinen leuka vastaotteella.

Neutraali ote on olkapäille hellävaraisin ja siksipä raskaat sarjat teen aina sillä. Neutraaliotteen tangon puuttuessa hommaan kelpasi froteepyyhe. :D 

Pyyhkeellä leukojen vetäminen parantaa otevoimaa ja tekee hommasta kyllä myös vähän vaikeampaa. Itsellä ote ei olisi pysynyt ilman avustajaa, joka ottaa jaloista kiinni. Avustajasta voi sitten ponnistaa juuri sen verran apuja kuin leuoissa tarvitsee.  Harmi, ettei tuosta tekniikasta saatu kuvaa kun kuvaaja oli myös avustajani. :)

Sitten tuli vielä sprintit, joista ei kuvamateriaalia. 

Kuvaaja-avustajani harjoitteli välissä ihmislippua. Just joo mitä brassailua. Villasukat avustivat parempiin suorituksiin.

Jukkis2.jpg

Ensi viikolla uudet kujeet, olen saama taas uuden treeniohjelman, jota odottelen innolla. Myös syömisistä tulossa juttua piakkoin.