vahvanainen-cover%2Blogo.jpg

Vahvanainen-treenivalmennus

Kolmen kuukauden pienryhmävalmennus

Sinulle, joka haluat treenata kovaa mutta fiksusti. Haluat treenata ryhmässä. Haluat pitää hauskaa ja nauttia liikunnasta. Haluat vahvistua ja haastaa itseäsi. Haluat oppia palautumisesta ja kehittyä treenaajana. Haluat ajallisesti napakoita treenejä.

 • Crossfit Herttoniemi, Levytie 6 D, 00880 Helsinki.

 • 6.10.–29.12.2019, sunnuntaisin klo 10.00–11.00.

 • Valmennuksen hinta on 220 €/kk, yhteensä 660 € (12 valmennuskertaa).

 
 

Haluatko tuntea olosi vahvaksi ja pystyväksi? Etsitkö ohjeita rakentavaan ja innostavaan treeniin, jolla kehität suoritus- ja toimintakykyäsi arjessa ja urheilussa? Oletko valmis ottamaan takaisin valtuudet omasta kehostasi pitämiseen? Haluatko rakentaa terveyttä, hyvinvointia ja liikunnan iloa loppuiäksesi? Oletko valmis haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta?

Vahvanainen-valmennuksessa treenaat kerran viikossa kuntosalilla 4 hengen pienryhmässä valmentajan ohjaamana. Lisäksi tukenasi on itsenäisiä oppimistehtäviä ja treeniä ja palautumista tukevia infopaketteja valmennuksen sisäisellä verkkoalustalla. Valmennus sopii niin kokeeneemmalle treenaajalle kuin vasta-alkajallekin. Ryhmän treenit suunnitellaan yksilöiden kunto- tai taitotasoa vastaaviksi.

Voimatreeni voimaannuttaa!

Voimaharjoittelulla on moninaisia hyötyjä, jotka vaikuttavat elämämme laatuun. Painojen nostelu parantaa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa ja vahvistaa luitamme sekä sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Voimaharjoittelu parantaa aineenvaihdunnan toimintaa ja arjen toimintakykyä: jaksat paremmin sekä aivojen että kropan osalta. Oikein suoritettuna voimaharjoittelu parantaa liikkuvuutta ja ehkäisee vammoja, kipuja ja kremppoja. Kehität myös koordinaatiota ja tasapainoa.

Voiman rakentaminen ei onnistu alipalautuneena tai väsyneenä. Siksi voimaharjoittelu opettaa myös palautumisesta huolehtimista ja kehon kuuntelua. Lisäksi hyvin konkreettisella tasolla lihaskuntoharjoittelu antaa fyysisiä valmiuksia muihin lajeihin, joita haluat ehkä harrastaa (esim. pallopelit, juoksu jne.) Tämän vuoksi lihaskuntotreeni on turvallinen tapa aloittaa liikkuminen, mikäli säännöllisestä tekemisestä on aikaa. Valmennuksessa opit treenaamaan fiksusti ja rakentavasti ja siten, että osaat puskea itseäsi riittävästi kehittyäksesi, muttet vedä treeniövereitä omiin voimavaroihisi nähden.

Kehosi on toiminnan väline, ei koriste-esine

Pelkkä ulkokuoreen keskittyminen on lyhytnäköistä, todellinen hyvinvointi lähtee sisältä. Moni etsii rauhaa oman kehonsa kanssa elämiseen himotreenaamisella, vimmaisella laihduttamisella ja itseinhon ohjaamilla liikuntavalinnoilla. Sen sijaan, liikunnan ilosta ja uuden oppimisesta motivaation saava treenaaminen parantaa kehotyytyväisyyttä, itsetuntoa ja pystyvyyden tunnetta ja kasvattaa todennäköisyyttä liikuntaharrastuksen pitkäikäisyyteen. Omassa kehossa on mukavampi olla kun treenaa säännöllisesti, kehittää uusia taitoja ja löytää omia vahvuuksiaan. Vahvanainen-valmennuksen teeseinä ovatkin kehon vahvistaminen ja kehorauha. Tule sellaisena kuin olet.

Vahvanainen-valmennus ei keskity trendidieetteihin tai kehon muokkaamiseen itseisarvona. Haastankin Vahvoja Naisia valmennuksessani ajattelemaan treenaamista syvällisemmin. Vahva ja toimiva keho on terveiden elämäntapojen ja fiksun liikkumisen tulos. Tällainen keho voi näyttää monenlaiselta, emme ole kaikki samasta muotista veistettyjä, eikä meidän tarvitse olla. Kehosi ei ole koriste, vaan väline, jolla voit liikkua ja tehdä elämästäsi itsesi näköistä. Valmennuksessa on vapaaehtoisina bonuksina mukana kirjoitus- ja pohdintatehtäviä, jotka auttavat sinua arvostamaan kehoasi ja kaikkea sitä mihin se jo nyt kykenee.

 
 

Mitä sinä saat?

 • 12 treenivalmennuskertaa yhdessä 4 hengen kannustavassa pienryhmässä kokeneen valmentajan ohjaamana.

 • Ajallisesti napakoita treenejä, jotka on mahdollista tehdä arjen tuoksinnassa. Ei tuntikausien viettämistä salilla!

 • Lisää voimaa, suorituskykyä ja motivaatiota painoharjoitteluun! Ohjeita omaan harjoitteluusi ja kunnon eri osa-alueiden (lihas- ja kestävyyskunto) kehittämiseen.

 • Online-alustan, josta löydät treeniohjelmat ja liikevideot, jotka ovat tukenasi myös valmennuskertojen välissä.

 • Laadukkaan ja rauhallisen treeniympäristön, joka on varattu kokonaan ryhmämme käyttöön lähivalmennuskerroilla. Saat siis varmasti valmennusopeista kaiken irti!

 • Vaihtuvat kotitreeniohjelmat, jotta voit halutessasi treenata myös kotona silloin kun et pääse salille.

 • Kuntotestit valmennuksen alussa ja lopussa.

 • Kirjoitus- ja pohdintatehtäviä, joiden avulla opit arvostamaan kehoasi nyt, sellaisena kuin se on. (Tehtävät ovat vapaaehtoisia ja voit aina keskittyä pelkästään treenaamaan valmennuksen ohjeilla.)

 • Palautumiseen keskittyviä infopaketteja.

 • Facebook-ryhmän, jossa voit keskustella ja jakaa kokemuksiasi muiden ryhmäläisten kanssa sekä kysyä valmentajalta.

 • Kokeneen valmentajan:

  • lähes 8 vuoden kokemus valmentamisesta ja ymmärrys palautumisesta, liikunta- ja terveyskäyttäytymisen muutoksesta ja motivaatiosta

  • tuleva liikuntatieteen maisteri (2019) pääaineena urheilu- ja liikuntapsykologia, pt, hyvinvointivalmentaja, ravintovalmentaja, psyykkinen valmentaja

Missä?

 • Crossfit Herttoniemi, Levytie 6 D, 00880 Helsinki.

Milloin?

 • 6.10.–29.12.2019, sunnuntaisin klo 10.00–11.00.

Mitä maksaa?

 • Valmennuksen hinta on 220 €/kk, yhteensä 660 € (12 valmennuskertaa).

 
 

Kokemuksia Vahvanainen-valmennuksesta

Vahvanainen-valmennus on kehitetty osana liikuntapsykologian opinnäytetyötäni Jyväskylän yliopistossa. Valmennuksen toimivuutta on testattu 10 viikon pilottijaksolla syksyllä 2018. Tämän jälkeen valmennusta on edelleen kehitetty palautteen pohjalta entistä paremmaksi.


Pilottijakso sai osallistujiltaan kokonaisarvosanan 6,7/7

Mitä pilottiryhmä oppi Vahvanainen-valmennuksessa? (lainaukset ovat pilottiryhmän loppuhaastatteluista ja niitä on muokattu tarpeen mukaan lyhyemmiksi selvyyden vuoksi)

“Armollisuutta ja hyvän näkemistä itsessä.”

“Treenitekniikkaa ja itseni ylittämistä treeneissä.”

“Lempeyttä itseä kohtaan.”

“Oikeaa tapaa treenata, vähempikin riittää eikä tarvitse vetää hulluilla sykkeillä koko ajan.”

“Että kaveriin ei voi vertailla, kaikilla on oma kuntotaso.”

“Treeneissä kehittymistä ja itseni haastamista.”

“Ettei tarvitse olla insta-täydellinen.”

“Riittävä syöminen on elinehto sille, että jaksaa treeneissä ja on hyväntuulinen.”

 
 
Sydänkopio.jpg

Kokemuksia Hanna-Kaisa Ranisen valmennuksesta:

Asiakkaat kertovat

Menin Hanskin valmennukseen sen jälkeen, kun olin hajottanut hevosen selästä pudotessa olkapääni. Olkapään tilanne, taaperoarjen väsy ja kaikinpuolin löysä olo olivat tehneet minusta passiivisen. Olin jättänyt itsestäni huolehtimisen taka-alalle, niin syömisen kuin liikkumisenkin osalta.

Hanski on mielestäni ihana, älykäs tyyppi ja taitava valmentaja, joka ottaa aidosti huomioon kokonaisuuden. Hanski ei antanut valmiiksi käsikirjoitettuja ”kaikille sopivia ratkaisuja”, vaan tukea omien tarpeiden tunnistamiseen, apua tavoitteiden asettamiseen ja välineitä niiden saavuttamiseen. Hanski haastoi ja kysyi oikeita kysymyksiä, mikä sai minut löytämään itse vastauksia.

Hanskin kanssa sain kokonaisvaltaisesti kiinni omasta hyvinvoinnista niin ravinnon, nukkumisen kuin liikkumisenkin osalta. Minulla oli ennen valmennusta iso kynnys lähteä liikkumaan varsinkin muiden ihmisten silmien alle, kun koin, että kunto oli päässyt niin huonoksi. Halusin kokeilla eri harrastuksia, mutta en uskaltanut ja listasinkin yhdeksi valmennukseni tavoitteista sen, että saan rohkeutta testata mitä lajia huvittaa. Olin puolitoista vuotta valmennuksessa, kun Hanski lähti opiskelemaan ja minä lähdin kokeilemaan jenkkifutista.

Sittemmin olen ollut mukana voittamassa kyseisessä lajissa kahta suomenmestaruutta ja saanut lajilta ja joukkueeltani mielettömän paljon hienoja kokemuksia. Nykyisin miellän itseni urheilijaksi. En olisi uskaltanut tai pystynyt tekemään näitä asioita, jos en olisi silloin istunut Hanskin kanssa alas ja todennut, että minun pitää huolehtia itsestäni, ennen kuin voin huolehtia muista.
— Erika, 29 v.
Hanski on valmentajana aivan huippu! Hän ei tee pelkästään saliohjelmia vaan antaa kokonaisvaltaista ohjausta parempiin elämäntapoihin. Hanskilla on taito tunnistaa valmennettavan sen hetkinen mielentila ja tietää milloin valmennettavasta voi puskea irti viimeisenkin hikipisaran ja milloin pitää ottaa rauhallisemmin. Hanskin avulla olen saanut omaan elämääni säännöllisyyden niin levon, kuntoilun kuin ravinnonkin suhteen ja nykyisin Hanskin avulla oppimani tavat ovat muuttuneet rutiineiksi, jotka kulkevat itsestäänselvästi mukana jokapäiväisessä elämässä, kuitenkin rennolla otteella. Hanskin valmennettavana on yksinkertaisesti hyvä olla!
— Anni, 39 v.
“Ajauduin” Hanskin valmennettavaksi kesäkuussa 2013. Takana oli muutama rankka vuosi työelämässä, jonka jälkeen nukkuminen oli huonoa. Kiinnostus saliharjoittelua kohtaan myös oli herännyt, toki olin käynyt salilla aina välillä jo aikaisemminkin.

Hanskin kanssa tuolloin lähdettiin liikkeelle ihan perusasioista, ravinto, uni, palautuminen. Treenit lisättiin ohjelmaan vasta myöhemmin syksyllä. Muistan hyvin, kun ensimmäistä kertaa kokeiltiin kuminauha-avusteisia leuanvetoja, en tainnut päästä edes sen 50 cm leveän kuminauhan kanssa ylös senttiäkään. Vuosien varrella ollaan sitten Hanskin kanssa aina välillä treenailtu yhdessä, ja suunta on koko ajan ollut eteenpäin. Nykyään ei enää hirvitä salille meno.

Hanskin valmennus on kokonaisvaltaista, huolehditaan siitä, että perusasiat ovat kunnossa, ennen kuin lähdetään tekemään rankkoja treenejä. Opin myös saliharjoittelun perusasiat ja tekniikat, jotta pystyin jatkamaan harjoittelua omatoimisesti.

Valmentajana Hanski on rauhallinen, mutta myös tarpeeksi määrätietoinen ja osaa ohjata asioita oikeaan suuntaan, niin että ei valmennettava aina sitä huomaakaan. Hanski perehtyy asiakkaan tilanteeseen ja tavoitteisiin syvällisesti, ja ottaa huomioon valmennettavan elämäntilanteen.

Myös huumorintajua löytyy; kerran treenattiin yhdessä tonttulakit päässä.🎅

Lyhyesti sanoen, Hanski on ihan supertyyppi, ja olisi taas kiva treenata yhdessä. 😊
— Riitta, 62 v.
Olin Hanskin asiakkaana pari vuotta ja tuona aikana työstettiin onnistuneesti niin kropan toimintakykyä kuin armollisuutta itselleen silloin kuin sitä tarvitsee. Parasta oli käytännönläheinen ote ja Hanskin tsemppaus niin treeneihin kuin muuhun elämänhallintaan. Hanskin avustuksella olen vuosien saatossa vaihtanut himotreenit “sata lasissa”-tyylistä maltilliseen mutta nousujohteiseen treenaamiseen enkä tunne lepopäivistä enää syyllisyyttä. Hanski on muutenkin ihana tyyppi, jonka seurassa on helppo olla ja jonka osaamiseen voi luottaa.
— Anna, 39 v.
 
 

Jäikö joku vielä askarruttamaan?

Lähetä sähköpostia minulle:
hanski@hannakaisaraninen.com.

Vastaan myös somessa:
Facebook
Instagram